Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
It Eilan 6 in Goengahuizen 8497 NK

It Eilan 6

8497 NK Goengahuizen
Vraagprijs € 275.000,- k.k.
0566-622776

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 157 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Bent u op zoek naar uw eigen plek in de wateren nabij Grou, waar u zich na een korte boottocht in een oase van rust en privacy bevindt? Dan is dit eiland met ligplaats voor een luxe woonark voor u een unieke kans!

Aan de rand van het prachtige Nationaal park De Âlde Feanen liggen drie...
Lees meer
Route van naar It Eilan 6, 8497 NK Goengahuizen

Omschrijving

Bent u op zoek naar uw eigen plek in de wateren nabij Grou, waar u zich na een korte boottocht in een oase van rust en privacy bevindt? Dan is dit eiland met ligplaats voor een luxe woonark voor u een unieke kans!

Aan de rand van het prachtige Nationaal park De Âlde Feanen liggen drie eilandjes en één schiereiland. Deze privé-eilandjes liggen in een binnenmeertje grenzend aan de Sitebuurster Ee nabij Grou. Ze zijn uitsluitend per boot bereikbaar. Er zijn inmiddels 3 eilandjes verkocht en bij elk eilandje is een luxe, onder architectuur gebouwde woonark komen te liggen. Deze arken zijn hoogwaardig uitgevoerd met veel glaspartijen en terrassen rondom, zodat er een fantastisch uitzicht over het water en de weilanden is. De woonarken zijn aangesloten op elektriciteit, water en riolering.

Als koper van dit unieke plekje wordt u eigenaar van bijna 4.000 m2 grond en water.
De woonark is niet bij deze plek inbegrepen en dient separaat te worden aangeschaft. U bent vrij in uw keuze van woonark, deze ark dient natuurlijk wel binnen het huidige beeldkader te passen.

De drone video is zeker het bekijken waard, deze geeft een prachtig beeld van de eilandjes en hun direkte, waterrijke omgeving. Geïnteresseerd geworden naar de mogelijkheden? Bel of mail ons dan voor meer info of een vrijblijvende boottocht naar It Eilân.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Specificatie Inclusief BTW Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Woonboot Type woning Vrijstaande woning Kenmerken Waterwoning Bouwperiode 2011- Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan water, vrij uitzicht en aan vaarwater Recreatiewoning Ja Indeling Woonoppervlakte 157 m² Perceeloppervlakte 3750 m² Inhoud 507 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Geen garage Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Recreatie Huidige bestemming Recreatie Kadaster: D 954 BOORNBERGUM Oppervlakte 3750 m²
Route van naar It Eilan 6, 8497 NK Goengahuizen
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen naar bekende

tekst bovenaan doorsturen op bekende

Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Reageer op object

tekst bovenaan regeer op object

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.