Makelaardij Mid-Fryslân

Parkstraat 2
9001 AT Grou
Tel: 0566-622776
info@mid-fryslan.nl
It Eilan 6, 8497 NK Goengahuizen Vraagprijs € 275.000,- k.k.
It Eilan 6 in Goengahuizen 8497 NK

Omschrijving

Bent u op zoek naar uw eigen plek in de wateren nabij Grou, waar u zich na een korte boottocht in een oase van rust en privacy bevindt? Dan is dit eiland met ligplaats voor een luxe woonark voor u een unieke kans!

Aan de rand van het prachtige Nationaal park De Âlde Feanen liggen drie eilandjes en één schiereiland. Deze privé-eilandjes liggen in een binnenmeertje grenzend aan de Sitebuurster Ee nabij Grou. Ze zijn uitsluitend per boot bereikbaar. Er zijn inmiddels 3 eilandjes verkocht en bij elk eilandje is een luxe, onder architectuur gebouwde woonark komen te liggen. Deze arken zijn hoogwaardig uitgevoerd met veel glaspartijen en terrassen rondom, zodat er een fantastisch uitzicht over het water en de weilanden is. De woonarken zijn aangesloten op elektriciteit, water en riolering.

Als koper van dit unieke plekje wordt u eigenaar van bijna 4.000 m2 grond en water.
De woonark is niet bij deze plek inbegrepen en dient separaat te worden aangeschaft. U bent vrij in uw keuze van woonark, deze ark dient natuurlijk wel binnen het huidige beeldkader te passen.

De drone video is zeker het bekijken waard, deze geeft een prachtig beeld van de eilandjes en hun direkte, waterrijke omgeving. Geïnteresseerd geworden naar de mogelijkheden? Bel of mail ons dan voor meer info of een vrijblijvende boottocht naar It Eilân.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning woonboot Type woning vrijstaande woning Kenmerken waterwoning Bouwperiode 2011- Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan water, vrij uitzicht en aan vaarwater Recreatiewoning Ja Indeling Woonoppervlakte 157 m² Perceeloppervlakte 3750 m² Inhoud 507 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Geen garage Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Recreatie Huidige bestemming Recreatie Kadastrale gegevens Gemeente BOORNBERGUM Sectie D Perceelnummer 954 Oppervlakte 3750 m² Eigendomssituatie Volle eigendom