Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
It Eilân in Goengahuizen 8497 NK

It Eilân

8497 NK Goengahuizen
Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar uw eigen plek in de wateren nabij Grou, waar u zich na een korte boottocht in een oase van rust en privacy bevindt? Dan is dit eiland met ligplaats voor een luxe woonark voor u een unieke kans!

Aan de rand van het prachtige Nationaal park De Âlde Feanen liggen drie eilandjes en één schiereiland. Deze privé-eilandjes liggen in een binnenmeertje grenzend aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Bent u op zoek naar uw eigen plek in de wateren nabij Grou, waar u zich na een korte boottocht in een oase van rust en privacy bevindt? Dan is dit eiland met ligplaats voor een luxe woonark voor u een unieke kans!

Aan de rand van het prachtige Nationaal park De Âlde Feanen liggen drie eilandjes en één schiereiland. Deze privé-eilandjes liggen in een binnenmeertje grenzend aan de Sitebuurster Ee nabij Grou. Ze zijn uitsluitend per boot bereikbaar. Er zijn inmiddels 3 eilandjes verkocht en bij elk eilandje is een luxe, onder architectuur gebouwde woonark komen te liggen. Deze arken zijn hoogwaardig uitgevoerd met veel glaspartijen en terrassen rondom, zodat er een fantastisch uitzicht over het water en de weilanden is. De woonarken zijn aangesloten op elektriciteit, water en riolering.

Als koper van dit unieke plekje wordt u eigenaar van bijna 4.000 m2 grond en water.
De woonark is niet bij deze plek inbegrepen en dient separaat te worden aangeschaft. U bent vrij in uw keuze van woonark, deze ark dient natuurlijk wel binnen het huidige beeldkader te passen.

De drone video is zeker het bekijken waard, deze geeft een prachtig beeld van de eilandjes en hun direkte, waterrijke omgeving. Geïnteresseerd geworden naar de mogelijkheden? Bel of mail ons dan voor meer info of een vrijblijvende boottocht naar It Eilân.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Subtype woning Niet-repeterend recreatief Bouwvorm Nieuwbouw Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente BOORNBERGUM Sectie D Perceelnummer 954 Index A5 Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Reageer op object

tekst bovenaan regeer op object

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.