Makelaardij Mid-Fryslân

Parkstraat 2
9001 AT Grou
Tel: 0566-622776
info@mid-fryslan.nl
Yn 'e Lijte 6, 9001 ZR Grou Vraagprijs € 168.500,- k.k.
Yn 'E Lijte 6 in Grou 9001 ZR

Omschrijving

Goed onderhouden waterchalet gelegen op een prachtige locatie aan vaarwater in Grou! Het chalet ligt op watersportpark Yn 'e Lijte. Dit park is gelegen aan open vaarwater en geeft toegang tot de Staande Mast Route vlak bij het Pikmeer. Door de aanlegsteiger voor het chalet wordt het mogelijk het vaarwater moeiteloos te bereiken, waardoor u binnen de kortste keren de wateren kunt bevaren. Deze ligplaatsen zijn te huur.

Rondom het chalet bevinden zich verschillende terrassen, zodat er altijd een fijne plek is om van de omgeving te genieten.
Tevens beschikt het chalet over een fietsschuur, evenals een parkeerplaats voor een auto.

Het exterieur is uitgevoerd in western red cedar, bedekt met stalen dakpanplaten, geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen en een schuifpui.
Het interieur is comfortabel, modern en compleet ingericht. Het chalet heeft twee slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met open keuken.
Het chalet wordt compleet met stoffering en inventaris aangeboden.

De nutsvoorzieningen elektriciteit en water zijn aanwezig; gas wordt geleverd middels een gasfles.
De jaarlijkse parkkosten bedragen € 500,- per jaar.

Waterchalet 6 is gelegen op een perceel dat is opgesplitst en middels een appartementsrecht is verdeeld over meerdere eigenaren. De plattegrond van het recreatiepark geeft deze splitsing duidelijk weer. De onderdelen 6 en 131 horen bij waterchalet 6 en zijn volledig in eigendom van de verkoper.

Indeling:
Entree, open keuken met woonkamer en schuifpui. Badkamer, slaapkamer, meterkast, tweede slaapkamer.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 168.500,- kosten koper Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2004 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, vrij uitzicht en aan vaarwater Recreatiewoning Ja Indeling Woonoppervlakte 42 m² Perceeloppervlakte 300 m² Inhoud 130 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Verwarming C.V.-Ketel, Houtkachel Bouwjaar C.V.-Ketel 2004 Warmwater C.V.-Ketel Isolatie Volledig geïsoleerd Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadaster: C 2122 GROUW Oppervlakte 200 m² Kadaster: C 2122 GROUW Oppervlakte 100 m²