Makelaardij Mid-Fryslân

Parkstraat 2
9001 AT Grou
Tel: 0566-622776
info@mid-fryslan.nl
Trije Hûs, 9001 Grou Koopsom € 395.000,- v.o.n.
Trije Hûs in Grou 9001

Omschrijving

Op één van de mooiste plekjes in Friesland, midden tussen de Friese meren en vaarten en grenzend aan het natuurgebied De Âlde Feanen ligt het eiland Trije Hûs. Op dit eiland, 10 minuten varen ten noordoosten van het watersportdorp Grou, worden 5 prachtige recreatiewoningen gerealiseerd, drie vrijstaande en twee half vrijstaande.

Wakker worden aan het water, in uw eigen ruime recreatie woning, met uw boot voor de wal, wie droomt daar niet van? Deze droom kan nu werkelijkheid worden met deze betaalbare recreatiewoningen!

De recreatiewoningen staan allemaal aan het open vaarwater. De opvaart is ca. 9.00 meter breed, waarvan de eerste 2.50 m. behoort bij de recreatiewoning. Dit biedt voldoende ruimte voor het afmeren van uw eigen boot. De woningen A en B zijn gesitueerd aan de Trijehûstersleat, ook hier is ruim gelegenheid uw boot af te meren.

De woningplattegrond is traditioneel van opzet. Op de begane grond is vanuit de woonkamer en de open keuken volop uitzicht naar drie kanten. Er is een berging èn een bijkeuken, zodat er ruimte is voor een wasmachine en een droger maar ook voor de zeilen, de landvasten en bijvoorbeeld de barbecue. De vier slaapkamers op de verdieping zijn gelijkwaardig qua oppervlak, in het midden is de traphal en een badkamer geprojecteerd. De woningen zijn gelegen op kavels van 366 m², 393 m² en 420 m².

Uiteraard is uw eigen inbreng in de indeling mogelijk. Wenst u een grotere ouderslaapkamer, een ruimere badkamer of bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de begane grond, dan is dat in dit stadium nog bespreekbaar en mogelijk binnen de grenzen van de woning.

Deze duurzame recreatiewoning wordt verwarmd door middel van elektrische wandconvector-kachels welke in ieder vertrek worden geïnstalleerd (met uitzondering van de berging) en worden voorzien van een traploze thermostaat. In de badkamer zal (elektrische) vloerverwarming worden toegepast. Op de 2 vrijstaande woningen worden 6 zonnepanelen geplaatst en op de gekoppelde woning 3 panelen per woning.

Er is een stelpost in de koopprijs meegenomen voor het leveren en plaatsen van sanitair in de woning. Het tegelwerk in de badkamer is tot het plafond en in de wc op de begane grond tot 1.50 m. gerekend. Voorgaande kan geheel naar uw eigen wensen en inzichten worden uitgevoerd.

De gehele ontwikkeling van dit recreatieterrein is opgezet met oog en respect voor de natuurlijke flora en fauna. Het gebied is omsloten door de natuur en alleen over het water bereikbaar. Tussen de recreatiewoningen zal een schelpenpad worden aangelegd wat gezamenlijk eigendom is. Dit schelpenpad vloeit over in het schelpenpad, aangelegd door de provincie Fryslân, dat loopt van de westzijde van het eiland tot de haven gelegen in het recreatiegebied geheel aan de oostzijde van het eiland.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 395.000,- vrij op naam Specificatie Inclusief BTW Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2018 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan vaarwater, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Recreatiewoning Ja In aanbouw Ja Indeling Woonoppervlakte 110 m² Perceeloppervlakte 420 m² Inhoud 355 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Verwarming Hete lucht verwarming Warmwater Elektrische boiler eigendom Isolatie Volledig geïsoleerd Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Garage Geen garage Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja Kadaster: C 2031 GROU Oppervlakte 420 m²