Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Hôflân 8005 in Grou 9001 ZG

Hôflân 8005

9001 ZG Grou
Vraagprijs € 180.000,- k.k.
0566-622776

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Aan het Hôflân is dit perceel grond met ligplaatsvergunning voor een recreatie-woonark te koop. Heerlijk recreëren met vrij uitzicht over het water de Wergeaster Feart en de weilanden nabij Grou en het Pikmeer.

Er kan een woonark neergelegd worden met een maximale oppervlakte van het...
Lees meer

Omschrijving

Aan het Hôflân is dit perceel grond met ligplaatsvergunning voor een recreatie-woonark te koop. Heerlijk recreëren met vrij uitzicht over het water de Wergeaster Feart en de weilanden nabij Grou en het Pikmeer.

Er kan een woonark neergelegd worden met een maximale oppervlakte van het hele schip van 65 m2, waarbij een maximale breedte is toegestaan van 6 meter en een maximale lengte van 17 meter.

Het keurig onderhouden perceel beschikt over een steiger van 22 meter lang en daarnaast nog een aanlegsteiger van 6 meter. Er is een mooi aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin, met daarin o.a. een houten terras van 25 m2 waar je ook beschutting vindt en een houten berging. In deze berging bevinden zich een douchecabine en een opbergzolder.
De nutsvoorzieningen elektriciteit en water zijn aanwezig (in de wintermaanden wordt het water afgesloten).

Vanaf deze geliefde locatie bent u met een sloep binnen vijf minuten in het gezellige dorp Grou. Daarnaast bent u met de sloep of zeilboot snel op de meren rondom Grou of in het natuurgebied de Âlde Feanen. Een heerlijke plek om bij te komen en te genieten van rust en ruimte.

Ook is er de mogelijkheid om dit prachtige plekje tijdelijk te huren! Interesse om deze geliefde locatie te ervaren? Bel gerust voor meer informatie.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 180.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object OverigOG Subtype woning Niet-repeterend recreatief Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 264 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Energie Eigendom Eigendom Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadaster: G 911 GROUW Oppervlakte 260 m² Kadaster: G 912 GROUW Oppervlakte 4 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen naar bekende

tekst bovenaan doorsturen op bekende

Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Reageer op object

tekst bovenaan regeer op object

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.