Makelaardij Mid-Fryslân

Parkstraat 2
9001 AT Grou
Tel: 0566-622776
info@mid-fryslan.nl
Hegewarren, 9216 XR Oudega Vraagprijs € 49.000,- k.k.
Hegewarren in Oudega 9216 XR

Omschrijving

Op een mooie hoeklocatie gelegen groot perceel grond van 420 m2. (onderdeel van een coöperatie). Het perceel is bestemd voor een royaal chalet van max. 65 m2 en een schuur van 2 x 3 m. De nutsvoorzieningen en riool zijn aanwezig.
Het perceel ligt aan de rand van een kleinschalig park midden in natuurgebied de Alde Feanen en Jan Durks-polder, bij de Hooidamsvaart, nabij Grou, Oudega (S) en Earnewâld.
Op loopafstand kan een ligplaats voor een bootje gehuurd worden voor € 55,-/ jaar.

Coöperatieve camping "de Hooidammen" is eigenaar van het gehele perceel van 27.000 m2. Er zijn 30 leden
Voor het lidmaatschap van de coöperatieve camping "de Hooidammen"betaalt u éénmalig een entreebedrag en jaarlijks
€ 300,-. Een prachtige kans om uw chalet naar keus op een fantastisch plekje te plaatsen, met grote tuin en vrijuitzicht over weiland (en ooievaarsnest).

-Rust en privacy !

Uniek vaargebied, vele wandel- en fietspaden rondom. Nabij Hotel Restaurant Ie-sicht.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 49.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Recreatiewoning Ja Indeling Perceeloppervlakte 420 m² Kadasteroppervlakte 27000 m² Kadastrale gegevens Gemeente Oudega Sectie E Perceelnummer 1591 Oppervlakte 27000 m² Eigendomssituatie Lidmaatschapsrecht