Makelaardij Mid-Fryslân

Parkstraat 2
9001 AT Grou
Tel: 0566-622776
info@mid-fryslan.nl
Hegewarren, 9216 XR Oudega Vraagprijs € 78.500,- k.k.
Hegewarren in Oudega 9216 XR

Omschrijving

Dit nieuwe chalet is eind 2018 op een mooie hoeklocatie aan de rand van de Coöperatieve camping "De Hooidammen" geplaatst. Het ruime campingperceel is 420 m2. Er kan nog een schuur van 2x3 bij geplaatst worden. De nutsvoorzieningen en riool zijn aanwezig.
"De Hooidammen" is een kleinschalig park midden in natuurgebied de Alde Feanen en de Jan Durks-polder, bij de Hooidamsvaart, nabij Grou, Oudega (S) en Earnewâld.
Het Skûtsjesilen op de Veenhoop vaart vlak langs het park en er zijn vele fietstochten te maken in het Nationale park de Âlde Feanen.

Coöperatieve camping "de Hooidammen" is eigenaar van het gehele perceel van 27.000 m² en beschikt over 30 leden.
Voor het lidmaatschap van de coöperatieve camping "de Hooidammen" betaalt u éénmalig een entreebedrag (€ 4.380,-) en jaarlijks € 300,-.
Op loopafstand kan een ligplaats voor een bootje gehuurd worden voor € 55,-/ jaar.

Je vindt hier rust en privacy, midden in het unieke vaar, wandel- en fietsgebied de Âlde Feanen.

Indeling
Entree, woonkamer, open keuken, badkamer, toilet, twee slaapkamers.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 78.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Stacaravan Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend doelgroep Bouwjaar 2018 Bouwjaar toelichting Chalet in 2018 geplaatst Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, vrij uitzicht, beschutte ligging en landelijk gelegen Recreatiewoning Ja Indeling Woonoppervlakte 35 m² Perceeloppervlakte 27000 m² Inhoud 90 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Isolatie Dakisolatie en muurisolatie Verwarming Gashaard Buitenruimte Tuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Nee Bijzonderheden Gestoffeerd en gemeubileerd Onderhoud binnen Goed Toelichting onderhoud binnen Chalet is in 2018 geplaatst op campingperceel Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Recreatief gebruik Huidige bestemming Recreatief gebruik Kadastrale gegevens Gemeente Oudega Sectie E Perceelnummer 1591 Oppervlakte 27000 m²